- Vitiligo Norge Nettbutikk

Gå til innhold

Hovedmeny:

Slik handler du - les alt nedenfor nøye før du handler

Velg et eller flere produkter ved å klikke på "Kjøp". Summen oppdateres øverst på siden. Når du er ferdig å handle, så klikker du på "Til kassen" øverst på siden. Frakt på produktene regnes ut automatisk i kassen. Vi har egen side for brukerveiledning om hvert enkelt produkt og det er viktig at du leser nøye der for å finne ut hva som passer best for deg. 

Du kan sende en mld. til oss via "Kontakt oss" dersom du er i tvil eller trenger hjelp til å bestemme farge. Produktene med mørk farge vil fungere best når kontrasten er størst, det vil si når solen har gjort sitt og sørget for pigment på alle andre steder enn der Vitiligo er synlig. Bruker man produktene på blek men normal hud, så vil fargepigmentene blir kraftigere. For dem som ønsker å skjule åreknuter eller mørke områder i huden, så anbefaler vi de lysere fargetonene innen CoverCreme. Vi sender produkter med post til Norge, Sverige og Danmark og resten av Europa.

Er du i tvil om fargevalg? Send oss gjerne bilde tatt i dagslys av normal hudfarge, så kan vi hjelpe deg. Bruk kontaktskjema for bildeopplasting.

Alida Tan Kit

Dette er det produktet vi anbefaler for dem som ønsker et "all-round" produkt, og som passer til å dekke både små og litt større områder. Kan med fordel kombineres med Cover Creme og talkum. Se også video for bruk på nettsidene.

Kr. 795,00 Legg til
Ekstra tom 50 ml flaske for blanding

Ekstra tom 50 ml flaske for blanding

Tilbehør til Tan Kit dersom du ønsker å ha to ulike fargenyanser.

Kr. 35,00 Legg til

Alida Flytende pigmentfarge 50 ml

Fargestoff som kan brukes på mindre flekker og er enkel å tilpasse. Tørker umiddelbart etter påføring. Egner seg godt til grunnlag før man bruker Cover krem, eller til bruk alene.

Kr. 259,00 Legg til
Alida Cover Creme med Fixeringstalkum

Alida Cover Creme med Fixeringstalkum

Finnes i ulike fargenyanser som kan kombineres med hverandre avhengig av årstid og hudfarge. Kan brukes til Vitiligo, men også for å skjule åreknuter eller andre misfarginger i huden.

Kr. 465,00 Legg til
Alida Fixeringsspray 150 ml gass

Alida Fixeringsspray 150 ml gass

Fixeringsspray som "forsegler" fargen i Coverkremen. Etter at man har påført riktig fargetone og talkum, så gir man en lett dusj med sprayen og lar dette tørke. (Tørker meget raskt)

Kr. 245,00 Legg til
Alida Pigment Gel New Formula 200 ml

Alida Pigment Gel New Formula 200 ml

Pigment Gel som smøres direkte på huden, og er enkel å tilpasse øvrig hudfarge med trykk og mengde. Dette produktet passer for deg som skal dekke større områder som armer, ben o.l. Påføres med bomullspad og gnis godt ut til man oppnår den fargetonen som føles riktig. Gir en jevn og fin fargetone. Produktet er ikke vannfast på samme måte som f.eks. Tan Kit, men tilsvarer flytende pigment.

Kr. 560,00 Legg til
 
 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen